BI Data Analyst 
BI Data Analyst 
  • Zeebrugge (West-Vlaanderen)

Type

In-house

Onderneming  

Dit bedrijf is de bakermat op vlak van internationaal transport, dit zowel voor zee- als baantransport. Ze bieden logistieke oplossingen voor alle industriesectoren en hebben een volledig eigen In-House IT-team. Hun hoofdzetel is gelegen te Zeebrugge, maar ze hebben diverse vestigingen over heel West-Europa. 


Takenpakket 

Als BI Data Analyst ben je verantwoordelijk voor de functionele en inhoudelijke analyse van de rapporteringsomgeving. Zo zal je de business aan de hand van jouw analyses intelligenter en efficiënter laten werken. Je komt terecht in een dynamisch team vol experts (business analisten, test coördinatoren en data analisten) rapporteren doe je aan de Business Analysis Manager. Het functioneel beheren van het Data Warehouse en eventuele aanpassingen en uitbreidingen analyseren en testen behoort ook tot jou takenpakket. Aan de hand van verschillende analytische tools probeer jij waardevolle informatie te verzamelen, zo help jij mee pijnpunten en opportuniteiten bloot te leggen. 


Profiel 

  • Met jou analytische skills en jou abstract en oplossingsgericht denkvermogen heb jij een sterke affiniteit voor data analyse en statistiek. 
  • Je heb kennis van databases (SQL) en ETL processen. Kennis van Qliksense, SSRS, Python, R of een andere rapporteringstool is een troef. 
  • Idealiter ben je in het bezit van een bachelor of master diploma met cijfermatige inslag. 


Aanbod 

  • Een marktconform en volledig salarispakket aan de hand van jou ervaring. 
  • Tal van extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen met tankkaart, hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijd- en ecocheques, laptop, gsm + abonnement, … 
  • Een mooi persoonlijk ontwikkelingsplan waar plaats is voor ambitie en doorgroeimogelijkheden. Neem jij graag verantwoordelijkheden en beslissingen? Daar is zeker plaats voor bij dit bedrijf. 
  • Een uitdagende job in een goed draaiend familiebedrijf dat de waarde van Data hoog inschat en hier hard op inzet. 
  • Je komt terecht bij een dynamisch bedrijf waar een vlakke bedrijfscultuur heerst en sfeer gegarandeerd word. Ook aan flexibiliteit is bij dit bedrijf geen gebrek, zo zijn flexibele uren en mogelijkheid tot thuiswerken zeker aan de orde!