Junior Infrastructure Project Manager <span></span>
Junior Infrastructure Project Manager 
  • Deerlijk (West-Vlaanderen)

Type

In-house

Onderneming
Deze dynamische IT-onderneming gelegen te Zwevegem specialiseert zich in het adviseren van ICT voor hun KMO, Mid-Market en Enterprise klanten. Ze begeleiden en inspireren hun klanten in hun digitale transformatie en helpen ze om ICT in te zetten als strategisch bedrijfsmiddel. Ze investeren voortdurend in innovatie en onderzoek zodat ze hun klanten de meest gerichte “future proof’ IT diensten kunnen aanbieden, zo zijn ze de dag van vandaag een “Award Winning” Microsoft-partner. De dag van vandaag tellen ze zo’n 150 mensen met als doel een technologische voorsprong in de markt aan hun klanten bieden. In het kader van hun verdere groei zijn ze op zoek naar een Junior Infrastructure Project Manager om hun dynamisch team te vervoegen. 

Takenpakket
Als Junior Infrastructure Project Manager heb jij met je hands-on ervaring als system engineer de ambitie om de projectcoördinatie van complexe, boeiende IT-projecten zowel in infrastructuur als M365 te begeleiden. Je volgt de projectscope, budget, planning, resources, risico’s en projectkwaliteit van dichtbij op. Je verzekert een nauwe samenwerking met jouw klanten. Samen met je collega’s werk jij mee aan de verdere uitbouw en structurering van project- en portfoliomanagement.  

 Profiel
 Idealiter heb je 2 of meer jaren ervaring als system engineer en/of project manager in een IT-omgeving, en heb je een goede kennis van IT-infrastructuur en M365. 
 Je hebt theoretische en/of praktische kennis van projectmanagement principes / methodologieën zoals PMP, Prince2, …
 Je bent analytisch, communicatief, doelgericht en haalt er voldoening uit om project nauwkeurig en tijdig af te werken met klantgerichtheid in het achterhoofd. 

Aanbod
• Premium bedrijfswagen
• Nettovergoedingen
• Maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag
• Groeps- en hospitalisatieverzekering
 Opleidingsbudget binnen jouw keuzedomein 
 Thuiswerk en flexibiliteit 
 13e maand en bonusregeling 
 Doorgroeimogelijkheden binnen jouw interessegebied