IT Business Architect <span></span>
IT Business Architect 
  • Kortrijk (West-Vlaanderen)

Type

In-house

Onderneming
Deze marktleider en toeleverancier binnen de bouwsector is in het kader van hun digitalisatie op zoek naar een Application Manager. Ze zijn een ijzersterke distributeur met een "digital first" mindset en torenhoge ambities. Ze begrijpen de waarde van IT binnen hun onderneming en ziet IT als een noodzakelijke business unit binnen hun organisatie. Hun hoofdkantoor gelegen te Heule biedt plaats voor de IT, verkoop, marketing een aankoop afdeling. Samen geven ze vorm aan de digitalisering van hun activiteiten en services. Je zal terecht komen binnen een stabiele familieonderneming met vlakke structuur. Vandaag hebben ze een 70-tal vestigingen in de gehele BeNeLux en hierin gaan ze de komende jaren nog fors groeien. 

Takenpakket
Als IT Business Architect ontwikkel je een end-2-end beeld over het IT en business landschap. Je verduidelijkt de noden op korte en lange termijn en begeleid de organisatie hierin. je stemt af met verschillende stakeholders om de impact van veranderingen kenbaar te maken en brengt kritische requirements in kaart. Samen met de Application Manager en de CIO bepaal je mee de  IT roadmap en teken je de architecturale specificaties uit. Je begeleidt de organisatie bij implementaties van A tot Z en je kan je vlot inwerken in verschillende business domeinen zoals applicatie-, data-, enterprise-, solution architectuur. Je bewaakt een overview van de business en kan in de diepte meepraten over jouw expertise.  

Profiel
 Idealiter beschik je over een bachelor of master binnen een relevante studierichting (handelsingenieur, IT, economie, …) of je behaalde equivalent door ervaring. 
 Reeds een 5-tal jaar heb jij ervaring op het gebied van IT Architectuur. Zo heb jij reeds enkele jaren ervaring binnen het uittekenen van IT roadmap voor een sterk groeiende organisatie. 
 Affiniteit met relevante applicaties binnen een distributie / logistiek bedrijf is een plus (CRM, Data, E-commerce, WMS, finance, sales, ...). 
 Je  een echte "problem solver" die een korte en lange termijnvisie kan overbrengen naar interne en externe stakeholders. 

Aanbod
• Premium bedrijfswagen
• Nettovergoedingen
• Maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag
• Groeps- en hospitalisatieverzekering
• Opleidingsbudget binnen jou keuzedomein 
• Thuiswerk en flexibiliteit 
 13e maand en bonusregeling 
 Doorgroeimogelijkheden binnen jouw interessegebied 
 Een key-rol spelen binnen een dynamische onderneming in hun ondersteuning naar verdere groei. 
 Werken bij een bedrijf dat nummer 1 is in zijn niche! 
  28 dagen vakantie