IT Application Manager 
IT Application Manager 
  • Heule (West-Vlaanderen)

Type

In-house

Onderneming
Deze marktleider en toeleverancier binnen de bouwsector is in het kader van hun digitalisatie op zoek naar een Application Manager. Ze zijn een ijzersterke distributeur met een "digital first" mindset en torenhoge ambities. Ze begrijpen de waarde van IT binnen hun onderneming en ziet IT als een noodzakelijke business unit binnen hun organisatie. Hun hoofdkantoor gelegen te Heule biedt plaats voor de IT, verkoop, marketing een aankoop afdeling. Samen geven ze vorm aan de digitalisering van hun activiteiten en services. Je zal terecht komen binnen een stabiele familieonderneming met vlakke structuur. Vandaag hebben ze een 70-tal vestigingen in de gehele BeNeLux en hierin gaan ze de komende jaren nog fors groeien. 

Takenpakket
Als Application Manager binnen deze organisatie ben je een echte "Change Manager" die een korte en lange termijn visie zal bepalen binnen het applicatielandschap. Je begeleidt de onderneming binnen uitdagingen bij change projecten en speelt hier op in. Je bepaald de requirements van de business en bekijkt in samenwerking met de Business Architect en de CIO wat de applicatiemogelijkheden hierin zijn. Je bouwt een lange termijn relatie op met externe en interne stakeholders om zo het niveau van de onderneming naar een hoger niveau te tillen. Je beheert de IT budgetten en voert dit beleid uit naar externe stakeholders, je onderhandelt nieuwe contracten met externe partners en benchmarkt op lange termijn de kosten. Je bent continu bezig met de nieuwste technologieën op de markt en anticipeert hierin waar nodig. 

Profiel
 Idealiter beschik je over een bachelor of master binnen een relevante studierichting (handelsingenieur, IT, economie, …) of je behaalde equivalent door ervaring. 
 Reeds een 5-tal jaar heb jij ervaring op het gebied van IT project management, zo ben jij een echte "change en people manager" 
 Affiniteit met relevante applicaties binnen een distributie / logistiek bedrijf is een plus (CRM, Data, E-commerce, WMS, finance, sales, ...). 
 Je bent communicatief en een echte "problem solver" die een korte en lange termijnvisie kan overbrengen naar interne en externe stakeholders. 

Aanbod
• Premium bedrijfswagen
• Nettovergoedingen
• Maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag
• Groeps- en hospitalisatieverzekering
• Opleidingsbudget binnen jou keuzedomein 
• Thuiswerk en flexibiliteit 
 13e maand en bonusregeling 
 Doorgroeimogelijkheden binnen jouw interessegebied 
 Een key-rol spelen binnen een dynamische onderneming in hun ondersteuning naar verdere groei. 
 Werken bij een bedrijf dat nummer 1 is in zijn niche! 
  28 dagen vakantie