IT-infrastructure Project Manager
IT-infrastructure Project Manager
  • Aartselaar (Antwerpen)

Sector

IT-sector

Type

In-house

Voor een IT bedrijf regio Aartselaar zoeken we op dit moment een IT Infrastructure Project Manager.

Dit IT bedrijf bestaat uit ongeveer 35 IT-profielen. Ze hebben enerzijds een team van developers dat bestaat uit 15 personen waarbij hun technische nadruk ligt op C#. Anderzijds is er een team van Network en System Engineers dat ook ongeveer 15 leden telt.
Door het hun groot succes bij hun huidige klanten zijn ze op zoek naar een Infrastructure Project Manager om hun team te versterken.

Jobomschrijving en jouw profiel:

Je zal fungeren als klankbord tussen de klant en het bedrijf. Je komt terecht in een gestructureerde omgeving waarbij je de structuur doortrekt naar jouw team. Met jouw analytische skills kan je een grondige analyse maken over de noden van de klant en deze zorgvuldig communiceren naar jouw technisch team. Hierbij hou je steeds het hoofd koel en behoud je het overzicht over 'the bigger picture'.
Ervaring met Six Sigma of Prince 2 is een grote plus.

Wat krijg je hiervoor terug:

Tegenover jouw technische skills zet deze klant graag een volledig loonpakket met: een aantrekkelijk loon, bedrijfswagen met tankkaart, nettovergoeding, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, flexibiliteit dat zich uit in thuiswerk, 32 dagen verlof, glijdende uren...

Wil je graag meer weten over deze specifieke opportuniteit?
Contacteer ons dan vrijblijvend voor gedetailleerde info!