Project Manager <span></span>
Project Manager 
  • Aalter (Oost-Vlaanderen)

Type

In-house

Onderneming
Deze Belgische onderneming is internationaal actief in de wereld van de staalbouwnijverheid. Om hun huidige (en geplande toekomstige!) groei te bestendigen zijn we op zoek naar een Project Manager.

Takenpakket
In deze uitdagende functie krijg je meteen een cruciale rol binnen de core-business van het bedrijf. Je krijgt grootschalige projecten toegewezen, rekening houdend met je expertise en interesse. Hierbij neem je de leiding in de volledige projectorganisatie. Je houdt rekening met planning en budgettering en volgt dit nauwgezet op (+ maandelijkse rapportage van financiële situatie per project). Je doet aan marktonderzoek en analyseert prijsaanvragen, voert onderhandelingen met leveranciers en ziet toe op de contractuele kwaliteitsstandaarden. Als eindverantwoordelijke ben je het aanspreekpunt voor interne en externe partijen. Je werkt hierbij nauw samen en krijgt ondersteuning van verschillende interne business-units.

Profiel
Je behaalde een master in een technische richting (elektromechanica; burgerlijk ingenieur; bouwkunde,…) of bent gelijkwaardig door ervaring
Je hebt minimum enkele jaren relevante ervaring in een projectmatige/commerciële rol
Je beschikt over leidinggevende capaciteiten
Je bent communicatief sterk en kan mogelijke oplossingen helder vertalen
Je kan een helikopterperspectief behouden 

Aanbod
Zeer competitief salaris 
Bedrijfswagen + tankkaart
Bonussysteem (CAO90)
Groeps- & hospitalisatieverzekering
Maaltijdcheques + ecocheques
Veel flexibiliteit (glijdende werkuren; mogelijkheid tot thuiswerk;…)
Vakantie + ADV dagen
Doorgroeimogelijkheden in een gezonde, innovatieve onderneming